Kommer USA att invadera Norge?

I och med terroristen Anders Behring Breivik galna tilltag att mörda oskyldiga människor, har han nu gett USA en möjlighet att invadera Norge med vapenmakt. Norge har numer både olja och terrorister så det borde vara ett givet mål för USA’s kamp mot terrorism!

Att Anders Behring Breivik är en terrorist råder ingen tvekan om. Man behöver bara läsa definitionen om vad en terrorist är på Wikipedia för att den bilden ska var glasklar.

Terrorism (från latin terror ‘rädsla, fruktan’) avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar.

Anders Behring Breivik

Anders Behring Breivik

Anders Behring Breiviks rätta ansikte!

Det pågår just nu en bild-googlings-kampanj mot den norske massmördaren Anders Behring Breivik. Kampanjen mot Anders Behring Breivik startades av den svenske bloggaren Nikke som i sin tur snappat iden från Magnus Bråth som gjort en liknande grej

Erik Hellsborn

Erik Hellsborn

mot SD’s Erik Hellsborn. Parallellt med dessa bild-googlings-kampanjer har hackergruppen Anonymous startat en kampanj som de kallar för Operation UnManifest. Operation UnManifest går ut på att sprida förvirring om Anders Behring Breivik’s Manifest .

Kampanjen mot Anders Behring Breivik går ut på att när man bildgooglar på Anders Behring Breivik namn på Google så ska man få se en annan bild än de bilder som Anders Behring Breivik spridit till media. Nikke förslår att man ska ha en bild på fekalier. Då jag inte vill ha bajsbilder i min blogg så valde jag en kamel som illustration av Anders Behring Breivik . En kamel skulle kunna stå för det hat mot muslimer och andra kamelägare som Anders Behring Breivik och hans kompisar i SD tycker så illa om.

 

Anders Behring Breivik
Anders Behring Breivik

Själv deltar jag av två skäl;

* Galningar som Anders Behring Breivik ska inte kunna nå ut med sitt budskap genom att mörda oskyldiga och sedan komma dragandes med ett manifest. Som han dess utom till stora delar kopierat.

* Det är också intressant att öva på att sökmotoroptimera bilder. Särskilt som konkurrensen är så hård på sökordet Anders Behring Breivik

Vill du vara med och stödja kampen mot galna rasister som Anders Behring Breivik? Det kan du göra på två sätt;

1) Om du har en blogg, gör ett inlägg och nämn Anders Behring Breivik vid namn ett par gånger. Skriv din egen text! KOPIERA INTE någon annans text. Använd en bild som är din tolkning av den galne mördaren Anders Behring Breivik. Döp bilden till anders-behring-breivik.jpg Givetvis använder du en bild som du har rätt att publicera.

2) Om du inte vill göra ett längre inlägg med bild på din blogg kan du skapa en länk eller ett kort blogginlägg till min bloggsida med länktexten Anders Behring Breivik. På så sätt hjälper du till att pusha upp min kamelbild på Anders Behring Breivik. Det går naturligtvis utmärkt att länka till bilden och skriva någonting annat.