Utbildning i webbhandel

e-handel, utbildning i Sollefteå

Nu är e-handelsutbildning i regi av vuxenskolan slutförd. Vi har haft fem träffar om vardera 2,5 timme. Vid nästan alla träffarna har diskussionerna varit så livliga att vi glömt bort klockan och dragit över tiden nästan varje gång.

e-handel

Deltagare

Samtliga deltagare har redan e-handel i någon form.

Lomelifashion.se

Designade hundkläder för såväl stora som små hundar.  Eva designar och syr alla hundkläder, filtar, halsband mm själv. Ny webshop och blogg kommer inom kort.

Skidprylar.se

Är du på jakt efter skidprylar av höga kvalité av märken som Fisher, Elan och Scott? Då ska du vända dig till skidprylar.se (Länk borttagen)

 

Hund och Kattbutiken

Behöver du hundtillbehör och kattillbehör hittar du det hos hundokattbutiken.se” (Länk borttagen)

 

Stick och Brinn

Dags att byta till Kromade ventilkåpor på din amerikanare? Sluta leta!! Du hittar allt du behöver hos stickobrinn.se

Vi har haft så roligt och trevligt på våra träffar att vi efter jul och nyår kommer att träffas en gång i månaden för att nätverka om e-handel. Även e-handlare som inte varit med på kursen är välkomna att delta. Är du intresserad så hör av dig till magnus@bluemolly.se

 

 

 

Designade hundkläder – Lomeli Fashion – webshop

Designade hundkläder

Jag ska hjälpa Lomeli Fashion att bygge deras nya webshop. Det blir en PrestaShop-lösning med en kompletterande WordPressblogg. Lomeli Fashion säljer designade hundkläder. Otroligt spännande, en helt ny värld för mig. Jag brukar iofs ta på vår Spaniel och Labrador en reflexväst när vi ska ut i mörkret.

Vill du se söta hundar med designade kläder då ska du besöka LomeliFashion.se Här hittar du inte bara partykläder, overaller och tröjor. Du hittar även designade filtar, halsband, koppel, rosetter och västar.

Lomeli Fashion drivs av Eva Nilsson som designar och syr alla hundkläderna själv. Eva har även en del andra spännande produkter på gång, men de är tills vidare hemliga!

e-handel och SEO

Min gode vän Daniel Söderström på Facera har inbjudit mig att tala om e-handel och sökmotoroptimering i morgon fredag. Jag har fått ca två timmar till mitt förfogande. På timmar hinner vi skumma på ytan och kanske väcka intresset hos några av besökarna. Föreläsningen är gratis och öppen för alla som vill komma. Ska bli spännande att se hur många som dyker upp.

När vi kommer till ämnet sökmotoroptimering så är ett givet exempel bild-googlingskampanjen mot Anders Behering Breiviks. Det är ett bra exempel på vad man kan göra med sökmotoroptimering.

E-handelsdagarna i Sundsvall

Det var två otroligt intressanta dagar med bra föreläsare. Somligt nytt och annat lite gammal skåpmat. Men man får absolut inte förringa gammal data. Man får helt enkelt se det som att man får bekräftat att man gjort rätt.

Två talare som jag tyckte var extra intressanta var Jimi Wikman, mortfiles.se och Magnus Bråth, Pineberry.se. Jimi pratade om Neurowebdesignen, vilket lite förenklat kan beskrivas, hur hjärnan uppfattar en hemsida. Superintressant och givetvis jätteviktigt. Magnus pratade lite kort om de viktigaste delarna för onpage-optimering sen blev det en ca en timme lång frågestund. Magnus svarade artigt på alla frågor. Själv hade jag förmånen att få en pratstund med Magnus under det efterföljande fikat, mycket lärorikt. Tack snälla Magnus för dina råd.

Även deltagarna förtjänar en stor eloge. Många delade glatt med sig av sina bästa tips.

Jag hoppas att E-handelsdagarna i Sundsvall blir ett återkommande event. Tack till Kod-Myran för ett mycket bra och trevligt arrangemang.