Designade hundkläder – Lomeli Fashion – webshop

Designade hundkläder

Jag ska hjälpa Lomeli Fashion att bygge deras nya webshop. Det blir en PrestaShop-lösning med en kompletterande WordPressblogg. Lomeli Fashion säljer designade hundkläder. Otroligt spännande, en helt ny värld för mig. Jag brukar iofs ta på vår Spaniel och Labrador en reflexväst när vi ska ut i mörkret.

Vill du se söta hundar med designade kläder då ska du besöka LomeliFashion.se Här hittar du inte bara partykläder, overaller och tröjor. Du hittar även designade filtar, halsband, koppel, rosetter och västar.

Lomeli Fashion drivs av Eva Nilsson som designar och syr alla hundkläderna själv. Eva har även en del andra spännande produkter på gång, men de är tills vidare hemliga!

Havsfiskecenter bäst på havsfiske

Havsfiskecenter bäst på Havsfiske

Om man ska tro Google så är Havsfiskecenter bäst på havsfiske! Och varför ska man misstro Google i en så viktig fråga?

Havsfiskecenter är bästa på Havsfiske och havsfiskeutrustning

Havsfiskecenter är bästa på Havsfiske och havsfiskeutrustning

I lördags tog Havsfiskecenter över första platsen på Google om man söker på Havsfiske. Extra roligt eftersom att det tidigare varit två forum, om havfiske, som haft plats ett respektive två. Forum är som du vet ofta ganska jobbiga att konkurrera med då det hela tiden skapas nya sidor som är relevanta för sökordet.

Det är också kul att sökordet havsfiskeutrustnings första och andra plats innehas av Havsfiskecenter.

En tolkning skulle kunna vara att Google tycker att Havsfiskecenter är den absolut viktigaste sidan när det handlar om havsfiske och havsfiskeutrustning.

Nu gäller det att inte avstanna med optimeringsjobbet! Nu ska till exempel sökord som havsfiskespö och havsfiskerulle optimeras så att Havsfiskecenter kommer ett även på dessa sökord. Om allt går som det ska så kommer jag att kunna skriva ett blogginlägg om det lagom till jul.

1:a på flugbindningsmaterial

Även Havsfiskecenters systersajt webshop.flugbindning.com rankar bra på Google. På de viktiga sökorden flugbindning och flugbindningsmaterial ligger webshopen 2:a resp 1:a. Förstaplatsen på sökordet flugbindning innehas av huvuddomänen Flugbindning.com

Vad är hemligheten?

Hur gör man för att komma 1:a i den organiska sökningen på Google? Förutom att sälja fiskeutrustning på nätet så arbetar jag med att hjälpa företag och organisationer med e-handel och sökordsoptimering. Sökordsoptimering innebär att dina chanser att komma högt upp i Googles sökresultat ökar dramatiskt.

Sökordsoptimering gör man i  fyra steg
1. Analysera potentiella sökord och konkurrens, sätt mål
2. On-Page, Din hemsida optimeras enligt Googles riktlinjer
3. Off-Page, För att lyckas behöver du få länkar som pekar till din hemsida.
4 Uppföljning

Notera! Jag tar inte på mig uppdrag som handlar om försäljning av fiskeutrustning. Vidare så tar jag inte på mig uppdrag som konkurrerar med redan befintliga kunder. Med konkurrerande uppdrag avses sådana som har samma sökord.

Njut av livet nu!

Ny hemsida producerad av Holmström-IT.

Njut av livet nuvänder sig till dig som vill göra nånting mer av ditt liv. Är du intresserad av att på ett långsiktigt sätt bygga upp ett eget företag? Helst med en liten kapitalinsats! Då ska du inte tveka att kontakta Danne eler Marie-Louise som står bakom njutavlivetnu.se  Kontaktuppgifter hittar du på sidan.