Utbildning i webbhandel

e-handel, utbildning i Sollefteå

Nu är e-handelsutbildning i regi av vuxenskolan slutförd. Vi har haft fem träffar om vardera 2,5 timme. Vid nästan alla träffarna har diskussionerna varit så livliga att vi glömt bort klockan och dragit över tiden nästan varje gång.

e-handel

Deltagare

Samtliga deltagare har redan e-handel i någon form.

Lomelifashion.se

Designade hundkläder för såväl stora som små hundar.  Eva designar och syr alla hundkläder, filtar, halsband mm själv. Ny webshop och blogg kommer inom kort.

Skidprylar.se

Är du på jakt efter skidprylar av höga kvalité av märken som Fisher, Elan och Scott? Då ska du vända dig till skidprylar.se (Länk borttagen)

 

Hund och Kattbutiken

Behöver du hundtillbehör och kattillbehör hittar du det hos hundokattbutiken.se” (Länk borttagen)

 

Stick och Brinn

Dags att byta till Kromade ventilkåpor på din amerikanare? Sluta leta!! Du hittar allt du behöver hos stickobrinn.se

Vi har haft så roligt och trevligt på våra träffar att vi efter jul och nyår kommer att träffas en gång i månaden för att nätverka om e-handel. Även e-handlare som inte varit med på kursen är välkomna att delta. Är du intresserad så hör av dig till magnus@bluemolly.se

 

 

 

Designade hundkläder – Lomeli Fashion – webshop

Designade hundkläder

Jag ska hjälpa Lomeli Fashion att bygge deras nya webshop. Det blir en PrestaShop-lösning med en kompletterande WordPressblogg. Lomeli Fashion säljer designade hundkläder. Otroligt spännande, en helt ny värld för mig. Jag brukar iofs ta på vår Spaniel och Labrador en reflexväst när vi ska ut i mörkret.

Vill du se söta hundar med designade kläder då ska du besöka LomeliFashion.se Här hittar du inte bara partykläder, overaller och tröjor. Du hittar även designade filtar, halsband, koppel, rosetter och västar.

Lomeli Fashion drivs av Eva Nilsson som designar och syr alla hundkläderna själv. Eva har även en del andra spännande produkter på gång, men de är tills vidare hemliga!